Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Like 👍

Valgplakater udsat for groft hærværk

HÆRVÆRK: Den politiske øjenkontakt stråler ud fra de fleste af byens lygtepæle under folketingsvalgkampen. På Vigerslev Allé i nærheden af Toftegårds Plads i Valby er det demokratiske udsyn, dog blevet sløret af et groft hærværk.

‘Dø’ står der skrevet med sort skrift henover ansigtet på Dansk Folkepartis Martin Henriksen, der selv har følgende kommentar til episoden:

»Det er desværre ikke unormalt, at der bliver begået hærværk mod valgplakater, og faktisk har jeg også oplevet det tidligere i det her område af Valby. Jeg må dog sige, at ordet ‘dø’ er det værste, jeg har oplevet indtil nu,« fortæller han til Minby.dk.

Overvejer politianmeldelse

Ved forrige folketingsvalg oplevede den borgerlige politiker, at nogle i kvarteret omkring Vigerslev Allé pillede hans valgplakater ned næsten ligeså hurtigt, som de blev sat op. Efter kort tid blev valgplakaterne dog sat op andre steder i byen, nu med talebobler tilføjet:

»Nogle af taleboblerne var temmelig grove og andre kunne man trække på smilebåndet af. Der var dog ikke nogen af dem, der kom i nærheden af ordet ‘Dø’, som jo reelt er en dødstrussel, uanset om det blot er tænkt som drengestreger, eller om der lægger et mere alvorligt budskab bag. Lige nu overvejer jeg derfor, om jeg vil politianmelde episoden,« siger Martin Henriksen.

Også hans partikollega Cheanne Nielsen har fået nogle af sine valgplakater ødelagt af sort spraymaling, dog uden ord.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Få punkteret klimamyter hos Klimapåmindelsen

Manga og cosplay: Oplev det moderne Tokyo midt i København