Foto: BankNordik

Bank Nordik holder genåbningsfest

ÅBNINGSFEST: BankNordik er gået imod strømmen og har investeret i en totalrenovering af den lokale filial på Kongelundsvej 267 for at skabe de bedste rammer for kunderne. Nu er filialen klar til at genåbne med en festlig housewarming torsdag 16. maj, klokken 15.00.

Efter en grundig gennemrenovering af både kælder, stueetage og førstesal er BankNordik nu klar til at vise den nye filial frem. Udover udskiftning af både vinduer og døre, har rumfordelingen i filialen ændret sig, så der er kommet plads til hele to ekstra mødelokaler. Ifølge filialdirektøren, Sebastian Tiedgen, har banken prioriteret de to nye lokaler for at skabe endnu bedre rammer for kunderne.

Når den nyrenoverede filial slår dørene op igen, er det til en festlig eftermiddag, der byder på varme hveder, kolde drikke og masser af aktiviteter for både børn og voksne. For de mindste har BankNordik stablet en sjov skattejagt på benene, og er man et af de 50 første børn, der er så heldige at finde den skjulte skat, vinder man en slikpose. BankNordik har også inviteret sin sjove maskot, den store spættede sæl, Vitus, som man har mulighed for at møde og få taget et billede med.

Som underholdning for de voksne har banken arrangeret en golfkonkurrence, der vil foregå udendørs, hvis vejret er til det – og har man bare en lille golf’er gemt i maven, skal man ikke holde sig tilbage. Der er nemlig flotte præmier på højkant.

Alle er inviterede denne dag og det er helt gratis at deltage.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Den svære kommunikation

Abdel Aziz Mahmoud styrer valgmøde i Tårnby