Pr-foto

Lærere fra Hanssted Skole vinder særpris

EN-FOR-ALLE. Annette Mains, Britt Østergaard og Cecilie Krahl Larsen er lærere på Hanssted Skole, og i sidste uge modtog de Politikens Undervisningspris for deres arbejde.

UNDERVISNINGSPRIS: Gennem fem år har Hanssted Skoles lærer-team Annette Mains, Britt Østergaard og Cecilie Krahl Larsen introduceret skolens 5. klasser til skolelivet og dets mange grundskolefag.

Det stærke trekløver betegner sig selv som et ’alle-for-en-team’, der står sammen om at guide eleverne bedst muligt igennem. Og deres gode samarbejde er da også blevet bemærket. For nylig indstillede en forældregruppe Annette Mains, Britt Østergaard og Cecilie Krahl Larsen til Politikens Undervisningspris. Det skriver dagbladet på deres hjemmeside: Politiken.dk

Da dommerpanelet læste indstillingen, blev de imponerede over lærerteamets måde at dele ansvaret på. Det er nemlig præcis den slags holdarbejde, som gør den danske folkeskole bedre, mente dommerpanelet. De besluttede derfor at tildele de tre lærere en særpris og en præmie på 25.000 kroner. Om valget skrev dommerne:

»Annette, Britt og Cecilie får en særpris for at demonstrere, hvor vigtigt et godt teamsamarbejde er, og hvor stærke effekter, det har for elevernes trivsel, læring og demokratiske dannelse,« skriver de ifølge Politiken.dk.

Blomster fra borgmesteren

Nyheden om den flotte pris nåede også ind på Københavns Rådhus, hvor børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen (S) besluttede at lægge vejen forbi Hanssted Skole med en buket blomster til hver af de tre lærere.

»Vi roser hinanden for lidt, så jeg vil sige en stor tak til Annette, Britt og Cecilie for jeres flotte indsats hver dag for vores børn unge,« siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Borgermøde: “Vi vil have et plejehjem på Christianshavn”

Så meget vildere bliver Fatamorgana