Til subURBAN DANCE FESTIVAL er 24 aktiviteter gratis. Foto: Arkiv

Like 👍

Festival hylder Hip hop-kultur

Festival: Fra lørdag 18. maj til lørdag 25. maj skal der danses Hip Hop og breakdance på Nørrebro og Bispebjerg. SubUrban DANCE FESTIVAL har nemlig booket Nørrebro til fordel for hip hop-kulturen. Hele festivalen begynder på Den Røde Plads, hvor der både er dans, workshops og skaterkonkurrencer.

Resten af ugen skifter festivalen lokation, og man kan blandt andet male med graffiti på Dansekapellet, se poetisk Parkour foran Grundtvigs Kirken og feste på Blågårds Plads.Dansekapellet og forskellige kulturinstitutioner står bag festivalen. Hele programmet kan ses her:

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

En himmerigsmundfuld ved gæstebud i præsteboligen

Stejlepladsen: Fiskerhavnens Venner overgiver sig aldrig