Ungefællesskaber med politiske sager på hjertet skal begynde valgmødet i Nørrebrohallen 15. maj. Foto: Michael Paldan

Vendt på hovedet: Unge styrer valgmøde

Nørrebrohallen: Onsdag 15. maj klokken 17 fyldes Nørrebrohallen op af lokale unge, der skal stemme første gang til et folketingsvalg. Arrangementet hedder ’Unge Stemmer mod Ulighed,’ og det traditionelle valgmøde bliver i denne omgang vendt på hovedet. De unge begynder nemlig med at fremføre politiske sager, de synes er vigtige. Derefter får folketingskandidaterne fra venstrefløjen såvel som højrefløjen taletid. Bag Medborgerne, der står bag arrangementet sammen med Ungeråd KBH og Bispebjerg Ungeråd, er Mellemfolkeligt Samvirke, 3F København, Ressource Center Ydre Nørrebro. Efter at ungefællesskaberne og politikerne har talt, er der lagt op til åben dialog. Nadeen Aiche er vært til arrangementet.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Geografitalent fra Vibenshus Gymnasium skal til OL i Kina

Afstressning og livskvalitet på Huset KBH