Københavnsk meditationsgruppe vil give gode fifs til afstressning og livskvalitet - gratis. Foto: PR foto

Afstressning og livskvalitet på Huset KBH

Rådhusstræde: Meditationsgruppen ’Åben meditationsgruppe’ vil gerne formidle vigtige metoder til at få styr på stressen og opnå bedre livskvalitet. Derfor arrangerer Huset KBH sammen med meditationsgruppen et workshop/foredragsarrangement over tre aftener under navnet ’Det meditative sind’. Gennem disse workshops og foredrag kan deltagere få indsigt i redskaber, der kan forbedre sindet. Efter de tre aftener er deltagerne i stand til at meditere på egen hånd. Arrangementerne finder sted onsdag 15. maj klokken 19 til 21, onsdag 22. maj klokken 19 til 21 og tirsdag 4. juni klokken 19 til 21. Det er gratis at følge workshops- og foredragsarrangementerne, der alle foregår på Rådhusstræde 13.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vendt på hovedet: Unge styrer valgmøde

Mudder og pigtråd – Soldater står bag alternativt forhindringsløb