Mikael Strøm Eriksen er aktuel med bogen; ¿Skal vi knalde, mens vi venter?¿. PRfoto

Svær kærlighed – skal det knaldes væk?

Vanløseforfatter Mikael Strøm Eriksen er aktuel med romanen ‘Skal vi knalde, mens vi venter?’

I København går 33-årige Ditlev rundt og skumler. Han er for gammel til atvære ung – og for ung til at være gammel – og hans kæreste er netop skredet uden et ord som forklaring. Hvad skal han nustille op med sin plan om evig lykke, villa, vovse og kernefamilie? For pokker, når kvinden i hans liv tilsyneladende ikke vil indfinde sig, hvad skal man så med den der kærlighed? Overvinder den virkelig alt?

Det er temaet i den 51-årige forfatter Mikael Strøm Eriksens nye roman, Skal vi knalde, mens vi venter?, der handler om den svære kærlighed.

Som titlen antyder, er vi i den underholdende genre,nærmere bestemt dicklit, som pendanten til chicklit kaldes, når hovedpersonen ikke er en kvinde, men en mand, der tumler omkring for at finde en at elske.

Romanen Skal vi knalde, mens vi venter?, som udkommer torsdag den 16. maj på Forlaget Adi og Lama, er en nyredigeret og omskrevet udgave af vanløseforfatter Mikael Strøm Eriksens første roman fra 2003. Dengang hed den ’Amor vincit omnia – livet er en TV2-sang.

51-årige Mikael Strøm Eriksen er et kendt navn i forlagsbranchen. Han har i mere end ti år hjulpet forfattere med at få deres bøger udgivet gennem sit medudgiverforlag Skriveforlaget.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Caribisk stemning en lørdag aften

Forårsvandring i byens parker