Arkivfoto: Martin Sørensen

Eksplosion på Gammel Køge Landevej i nat: Bombehund har undersøgt området

BRAG: I disse morgentimer skriver flere valbyborgere på Facebook, at de i nat er blevet vækket af et kæmpe brag. Mange har gættet på, at braget, der kunne høres fra Langgade St. og helt ned til Mølle Allé, skyldtes en gaseksplosion. Det melder historien dog ikke noget om.

Til EB.dk fortæller Københavns Politis central vagtleder, Henrik Brix, at det er en solid port til et lager hos autoudstyrsforhandleren T. Hansen på Gammel Køge Landevej 77, der natten til fredag er blevet raseret af en eksplosion.

»Klokken 02.50 får vi en anmeldelse om, at der er hørt et højt brag fra adressen. Da vi kommer derud, kan vi se, at en aluminiumsport til et lager stort set er bortsprængt,« siger vagtlederen til Ekstra Bladet.

Bombehund finder ikke noget mistænkeligt

Umiddelbart er der ikke nogen tilskadekomne, men hvad der præcist er sket, kan Henrik Brix ikke oplyse:

»Vi ved endnu ikke, om der er tale om kraftigt fyrværkeri eller om der er tale om en anden form for sprængstof,« siger han til avisen.

En af politiets bombehunde har haft snuden i området, og den har ikke fundet noget mistænkeligt. Henrik Brix oplyser dog, at det umiddelbart ser ud til, at skaderne er blevet påført udfra.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thyra Frank siger farvel til politik

Hjemmepleje hjælper ældre ud af ensomhed og ind i et fællesskab