22-årige Olivia Mellegård. Foto: København Håndbold

Svensk landsholdsfløj til København Håndbold

HÅNDBOLD: København Håndbolds ligakvinder har skrevet kontrakt med den svenske landsholdsspiller, Olivia Mellegård. Den 22-årige venstrefløj skifter fra Sävehof i Sverige på en tre-årig kontrakt.

»Olivia har gennem de seneste mange sæsoner samlet en masse international erfaring med flere slutrunder for Sverige og Champions League med Sävehof. Hun er en meget alsidig spiller, som også har spillet bagspiller og dækket op i midterforsvaret, men hun kommer til os som fløjspiller. Olivia er hurtig, springstærk og arbejdsom, og vi tror, at vi i fællesskab kan udvikle hende yderligere og tage skridtet op i den internationale top,« udtaler København Håndbolds cheftræner Claus Mogensen.

Olivia Mellegård ser frem til at prøve kræfter med den stærke danske liga:

»Jeg ved ikke, hvad jeg glæder mig mest til ved at skifte til København Håndbold. Det bliver et nyt miljø, en ny liga og et nyt hold, så det bliver rigtig spændende. København Håndbold virker som en familiær klub med et godt sammenhold.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Forfatteraften med Preben Wilhjelm

Slægtsforskning på Stadsarkivet