Sebastian Alfred Vernon i Tårnby. Foto: Daniel Stork.

Landsholdsrugby: Sejr i Travbaneparken, nederlag i Letland

TÅRNBY: Danmark vandt sidste lørdags landskamp mod Østrig med hele 37-7 (20-0 ved halvleg). Danmark sad på store dele af kampen, men var dog lidt lang tid om at komme rigtigt i gang. Efter 25 minutter fik Danmark det første, forløsende forsøg. Herfra kontrollerede Danmark kampen og fik udnyttet en bedre fysik og større taktisk overblik maksimalt: Østrig blev ganske enkelt løbet lidt over ende. Kampen blev spillet hos Rugbyklubben Speed i Tårnby. 857 tilskuere så kampen, som kan ses på rugbyeurope.tv. Danmarks topscorer blev Cassius Deschamps med 12 point. Desværre blev to spillere skadet, en af dem landsholdets kaptajn, Mikkel Andresen.

Danmark tabte dog lørdagens kamp mod Letland i Baldone med hele 38-3 (19-3). Det enlige danske spark blev sat af Cassius Deschamps. Danmark tabte til det bedre hold, som fortjent vinder gruppen, og må derfor blive endnu en sæson i Conference 2 nord. Det giver tid til at spille det unge landshold endnu bedre sammen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

I Salonen: Ny udstilling vækker jazzmusikere til live

Bella Byhave er sommerklar