Mette Søeberg og Natascha Ernstpris arrangerer fotoudstilling i Nordhavn. Foto: Søren Kauffeldt

Udstilling zoomer ind på barske kår i Kenya

AFRIKA: 10. til 12. maj slår Mette Søeberg og Natascha Ernstpris dørene op til en ny fotoudstilling ved navn Transformation 2019, der er skabt af modefotograf Signe Vilstrup. Transformation 2019 tager os med ind i Afrikas største slumområde – Kibera, som ligger i Kenyas hovedstad, Nairobi.

Her møder vi – igennem Signe Vilstrups linse – modige og stærke kvinder som Aisha, Fennie og Sarah, der alle har mærket volden på deres egen krop. Kvinder, som sjældent får et talerør. Men på trods af de barske livsbetingelser kæmper kvinderne for en bedre tilværelse, og det er den kamp, Signe Vilstrup skildrer igennem sin linse, og som publikum nu får mulighed for at opleve. Udstillingen er blevet til i samarbejde med PlanBørneFonden og kan ses på Århusgade 126A i Nordhavn. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Premiere på performance om køn

Nødråb: Kongens Have drukner i fest, skrald og ræs