Også i år bliver der - som i fjor - sunget i Nordre Frihavnsgade. Arkivfoto: Klaus Sletting

Østerbro synger sammen igen – og du kan synge med på gaden og pladsen

Korfest: For andet år i træk skydes »Østerbro Synger« i gang, når Rosenvængets Sogns Korskole, vokalensemblet Ars Nova Copenhagen, Voces Academy og vokalgruppen Kolorit inviterer til et to dages event, fredag 10 maj og lørdag 11. maj.

Sang i gaden igen

Fredag 10. maj holdes masterclass i korledelse i Lutherkirken, Randersgade 3, klokken 15-19. Voces Academy Dirigentskole åbner dørene for alle korinteresserede, der ønsker at observere nye talentfulde samt erfarne dirigenter.

Lørdag 11. maj starter programmet med »Fællessang« på Victor Borges Plads klokken 10.30. Festivalen indbyder alle Østerbro-borgere til fællessang. Til at lede slagets gang er sangere fra vokalensemblet Ars Nova Copenhagen. Klokken 10.55-11.15 er der fællessangs-kæde i Nordre Frihavnsgade, hvor gaden fyldes med forår og sang.

Efterfølgende fortsætter lørdagens program i Lutherkirken, klokken 11.30. Voces Academy Dirigentskole inviterer alle til Kordirigent for en dag. Arrangementet er for alle, der har lyst til at lære at dirigere ved et lynkursus i korledelse sammen med de dirigenter, der er tilknyttet Voces Academy.

Dagen afsluttes når Voces Academy Dirigentskole, fra klokken 14, afholder endnu en masterclass.

Kormusikken formidles

Formålet med »Østerbro synger« er at formidle kormusik og sangglæde til Østerbro. I år er der et særligt fokus på direktion ved Voces Academy. Derudover er der som sidste år fællessang og sangkæde ved Ars Nova Copenhagen.

Alle er velkomne til at deltage i »Fællessang« på Victor Borges Plads, fællessangskæde og Kordirigent for en dag. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kommunen vil have fjernet graffiti på kabelskabe

Børnekulturhus vrimler med aktiviteter: Oplev dem på lørdag