Børnekulturhus Ama¿r har masser af aktiviteter på programmet, når de holder åbent hus 11. maj. Arkivfoto: Michael Paldan.

Børnekulturhus vrimler med aktiviteter: Oplev dem på lørdag

AKTIVITETER: Hvad kan man egentlig lave i Børnekulturhus Ama’r? Det kan du få svar på lørdag 11. maj, hvor kulturhuset holder åbent med et væld af aktiviteter. Der vil være gratis prøvetimer i stort set alle aktiviteter, som Børnekulturhus Ama’r byder på. Lige fra rytmik for babyer til teater, dans og billedkunst for teenagere. Man kan desuden afprøve yoga, tegning, design og komme til koncert med børn, der både synger og spiller musik selv. Børnekulturhus Ama’r afprøver ligeledes et nyt koncept ved navn ’Søndagsskole’, hvor man kan lære at producere musik på sin Ipad. Det er gratis at deltage i arrangementet, og der vil være mulighed for at købe mad til arrangementet.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Østerbro synger sammen igen – og du kan synge med på gaden og pladsen

Vov vov, vi er blevet månedens butik