FA 2000 anderkendes af DBU og er tildelt en såkaldt klublicens til talentudvikling. Foto: Bo Børresen

FA 2000 får DBU-licens

FODBOLD: FA 2000 blev 29. april en del af et fornemt selskab, da den unge Frederiksberg-fusionsklub indtrådte i Dansk Boldspil-Unions licenssystem og blev tildelt en såkaldt klublicens til talentudvikling.

FA 2000 anderkendes for at have et stort fokus på drengetalentudviklingen i aldersgruppen U10-U15 og for at formalisere tilgangen til træning, udvikling af spillere samt organisering af ressourcer og processer i klubben.

FA 2000 er én af 40 danske fodboldklubber, som er blevet tildelt en DBU-licens. Under DBU København, som dækker hovedstadsområdet, kan blot fire klubber kalde sig DBU-licensklub. Foruden FA 2000 er det F.C. København, B 93 og A 27 (et ungdomssamarbejde mellem boldklubberne i Kastrup, Tårnby og Dragør).

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vov vov, vi er blevet månedens butik

|

Afspærringen er ophævet: Politiet er væk fra Østre Anlæg