Hunden Leo er altid med i butikken. Foto: Thomas Frederiksen

Elsker 😍 Like 👍

Vov vov, vi er blevet månedens butik

Det var en glad Laura Oppenhejm, som Østerbro Avis mødte i dametøjsforretningen Etoile på Østerfælled Torv.

Sammen med Danske Bank har Østerbro Avis kåret Etoile til månedens butik på baggrund af de indstillinger, vi har modtaget på Facebook. Mange læsere beskriver, hvordan god kvalitet bliver kombineret med venlighed og rigtig god kundeservice hos Etoile.

“Kundeservice er så godt som ikke-eksisterende i Danmark. Det er noget, som jeg gerne vil lave om på. Hvis man ikke har god service over for kunderne, kan folk jo lige så godt gå på nettet,” siger Laura Oppenhejm, som overtog Etoile i januar i fjor, men inden da havde arbejdet i forretningen i fem år.

Etoile har eksisteret i 11 år, først 4 år i Viborggade, inden den tidligere ejer flyttede forretningen til Østerfælled Torv. Laura Oppenhejm har oplevet, at den venlige tilgang til  kunderne, har været vigtigt for butikken gennem alle årene.

Læs mere om kåringen af månedens butik i Østerbro Avis, som udkommer på tirsdag.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Børnekulturhus vrimler med aktiviteter: Oplev dem på lørdag

FA 2000 får DBU-licens