Kronprins Frederik deltager i Skole OL på Østerbro Stadion her til formiddag. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kronprinsen trommer Skole OL i gang

I dag er der Skole OL på Østerbro Stadion, hvor 2.000 elever fra en række københavnske 4. og 5. klasser dyster på olympisk vis i forskellige discipliner, og hvor der både er indmarch, olympisk ild og medaljer på spil.

Der har været Skole OL på Østerbro Stadion gennem ti år, det begyndte i forbindelse med det olympiske topmøde i København i 2009. En flittig gæst gennem mange af årene har været den idrætsglade kronprins Frederik. Og også i år var han med til at åbne stævnet sammen med blandt andet Københavns overborgmester Frank Jensen (S).

Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik Forbund med støtte fra andre involverede specialforbund står bag Skole OL 2019.

I begyndelsen blev Skole OL kun holdt på Østerbro Stadion, siden blev det landsdækkende med finale på Østerbro Stadion. De senere år har Aarhus overtaget finalen, og stævnet i København er således kvalifikation til at deltage i finalen 18-21. juni.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Nyt lægehus åbner i år på Hospitalsgrunden

Prøv det selv i oplevelsescenter: Flygtningekrisen skal smages, ses og mærkes