Den nye Broders-butik på Amager Strandvej. Foto: Mette Heerulff Christiansen

Wow 🤩

Årets Amagerbutik åbner ny filial ved Amager Strandpark

AMAGER STRANDVEJ: Gourmetkøbmanden Broders på Amagerbrogade blev i januar kåret som Årets Amagerbutik 2018.

Læs også: Broders er årets Amagerbutik 2018

Og nu har butikken knopskudt – 3. maj var der åbningsfest med fuldt hus på en ny Broders-butik på Amager Strandvej 140G med udsigt ud over Amager Strandpark.

Jakob Broder Christiansen, der sammen med sin kone Mette Heerulff Christiansen er indehaver, fortæller, hvorfor det netop blev Amager Strandvej:

»Hele området omkring Amager Strandpark er i rivende udvikling og der kommer flere og flere til området. Det er en lille perle, som folk er ved at få øjnene op for. Det eneste der mangler er flere lækre forretninger, så beboerne også har gode indkøbsmuligheder lokalt. Med den modtagelse Broders har fået, er der noget der tyder på, at de lokale også har savnet flere lækre indkøbsmuligheder,« siger han.

Samme koncept som i første butik

Ud over salg af delikatesser rummer butikken også café og vinbar, og stort set alt i butikken er til salg; det gælder også møbler og lamper.

»Vi fører det samme koncept som vi har på Amagerbrogade videre på Amager Strandvej, for kunderne er vilde med det og nu ved vi, at det virker. Vi elsker selv at snacke og nyde et godt glas vin, og nu kan vi ovenikøbet nyde den skønne udsigt over strandparken og vandet samtidig. Der bor så mange mennesker i området, og de skal også have muligheden for at få en god smagsoplevelse hos os. Det bliver helt fantastisk, og jeg er overvældet over den positive reaktion, vi har fået,« siger Mette Heerulff Christiansen.

Broders på Amager Strandvej har åbent tirsdag-fredag 11.00-18.00, lørdag 10.00-18.00, søndag 11.00-15.00 og mandag lukket.

Læs mere på www.broders.dk

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Politiet efterlyser vidner til drab i Helgolandsgade og flugtbils færden

Hvem er vejen opkaldt efter? Collin – en fremsynet embedsmand