Yoga giver smidighed og øger din styrke. Foto: PR foto

Like 👍

Mors dag: Gratis yoga for kvinder

Knuthenborgvej: I anledningen af mors dag inviterer Firmaidræt Storkøbenhavn til yoga i KFIU-Hallen i Valby. Alle kvinder er inviteret til yoga for begyndere, bobler og jordbær 12. maj klokken 10.30 til 12.00. Udover yogaen vil der være en lille gave klar til at tage i brug med det samme. For at deltage behøver man ikke at have nogen form for erfaring. Det er gratis at deltage i arrangementet, hvilket skal ske på www.fskbh.dk senest 8. maj. Der er rift om pladserne!

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Daglig støj og damp fra Amagerværket fra 10. maj

Mor skal forkæles på Seerupgaard