Plejehjemmet Søndervang på Nyelandsvej skal udvides. Arkivfoto: Martin Sørensen

Nyt plejehjem på Nyelandsvej i 2025

FOR ÆLDRE: Et nyt plejehjem med 129 plejeboliger står klar til indflytning i 2025. Adressen er Nyelandsvej, hvor plejehjemmet Søndervang har adresse. Det er i forlængelse af Søndervang, at det nye plejehjem skal opføres.

Den opgave har boligselskabet fsb fået. Det er ikke første gang, at fsb bygger på Frederiksberg. I 2017 blev Engbakken ved Bispeengbuen, der tæller 124 ungdomsboliger, indviet, og var det første boligselskabet stod bag på Frederiksberg.

Det er Kommunalbestyrelsen, der har nikket ja til det nye plejehjem, der får naboer som Frederiksberg Forsyning, Kedelhallen og en afdeling af CBS.

Direktør for fbs, Pia Nielsen, fortæller:

»Vi er enormt glade for at have fået mulighed for igen at bygge på Frederiksberg. Vi har et godt samarbejde med Frederiksberg Kommune, og vi har stor erfaring med at bygge ældre- og plejeboliger. Så vi glæder os til at bygge de nye plejeboliger.« 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Person skudt i Helgolandsgade

Stillads styrtet sammen: Ingen tilskadekomne