Jes Holtsø spillede Børge i Olsen-banden. Det førte til et liv fuld af stoffer. Foto: Anders Bentzon

Børge fra Olsen-Banden: Fra stjerne til misbruger og ud på den anden side

Strødamvej: Barnstjernen Børge, som vi kender fra Olsen-banden, gæster Lundehus Kirke torsdag 9. maj klokken 19.30. Jes Holtsø, der spillede rollen som Børge, lever et almindeligt liv på Østerbro i dag. Men sådan har tilværelsen ikke altid været. Tidligt i skuespillerlivet kom stofferne ind. Jes Holtsø endte på bunden af samfundet som misbruger, men kæmpede sig ud af tilstanden. Fra 2011 kunne den tidligere skuespiller kalde sig forfatter med bogen ’Verden venter,’ der uden filter fremlægger misbruget og en mørk periode. I Lundehus Kirken vil Jes Holtsø fortælle om at være børneskuespiller, stofmisbrug og at komme ovenpå igen. Det er gratis at deltage i arrangementet. mb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Pludselig blev der råd til den cykelparkering, de ikke ville have

Biskop fortæller om grøn kirke