En person er ramt efter der er blevet affyret skud på Helgolandsgade på Vesterbro tirsdag den 7. maj 2019. Foto: Jens Astrup/Ritzau Scanpix

Person skudt i Helgolandsgade

Opdateret 7/5 klokken 14.14: Togene kører fra Hovedbanen igen.

Politiet er lige nu tilstede på Vesterbro efter en skudepisode i Helgolandsgade. Ifølge politiet er en person ramt og i forbindelse med politiets arbejde er togdriften til og fra Hovedbanegården standset.

 

Københavns Politi on Twitter

Vi er lige nu til stede efter en skudepisode i Helgolandsgade på Vesterbro. En person er ramt. Ifm. politiarbejdet er togdriften til og fra Hovedbanegården kortvarigt stoppet. Vi har ikke yderligere pt. #politidk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Løkke har udskrevet valg til fars dag: Kampen om hovedstadens stemmer

Nyt plejehjem på Nyelandsvej i 2025