Foto: GONZALES PHOTO JONAS KJÆR /Ritzau Scanpix

Planetarium lukker Cassiopeia

Vi mødes. Tycho Brahe Planetarium har købt Cassiopeia tilbage og ændrer struktur fra erhvervsudlejning til forpagtning. Restaruranten Cassiopeia er lukket, men Planetarium åbner en ny i stedet for.

Lukket: Det er slut med at frasere over titlen på den danske musicalfilm fra 1951, Mød mig på Cassiopeia. I hvert fald i forbindelse med restaurantbesøg ved søerne.

Planetarium har valgt selv at tilbagekøbe det erhvervslejemål, de solgte i 2014.

Det har blandt andet ført til en del debat om rimeligheden i det på facebook. Planetariets gør opmærksom på, at Cassiopeia har haft det til salg siden 2017 og nu valgte planetarium selv at tilbagekøbe erhvervslejemålet.

En samlet oplevelse

Den tidligere bestyrelse besluttede i 2014 at overgå til erhvervslejemål. En beslutning som en ny bestyrelse og direktionen har gjort om på.

»Cassiopeia blev sat til salg i 2017. Direktionen og den nye bestyrelse har haft et stort ønske om, at hente restaurantdriften tilbage, hvilket nu er lykkedes ved at købe erhvervslejemålet tilbage,« fortæller Mette Broksø Thygesen, adm. direktør, Planetarium.

Det giver desuden muligheden for at skabe en mere samlende oplevelse, hvor der blandt andet er udsigt til at der bliver direkte adgang fra Planetarium til restauranten.

»Det giver os en unik mulighed for at skabe en større sammenhæng mellem restauranten og Planetarium. Inden for få uger kan vi formentlig præsentere en ny forpagter, og restauranten åbner igen fra omkring 1. juni,« fortæller Mette Broksø Thygesen.

Alle, der har lavet reservationer på Cassiopeia, vil blive kontaktet af de nye forpagtere.

Hvis man inden restauranten åbner om en måneds tid har en reservation til et større arrangement som konfirmationer eller fødselsdage, vil man enten få tilbudt at gennemføre arrangementet på Planetarium eller en anden placering til at holde arrangementet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

B.93 tabte trods et hav af chancer

Folketingsvalg 5. juni: Se hvor du kan møde dine lokale kandidater