FC Københavns kamprekordholder William Kvist bliver badet i champagne efter sit ottende danske mesterskab. Han stopper efter denne sæson. Foto: Gonzales Photo/Dejan Obretkovic/Ritzau Scanpix

B.93 tabte trods et hav af chancer

Fodbold: B.93’s ligakvinder tabte et ærgerligt skridt i bestræbelserne om en topplacering i kvalifikationsligaen, da det lørdag blev til et 0-2-nederlag til Odense Q trods et massivt antal chancer til B.93 foran godt 100 tilskuere på Østerbro Stadion.

B.93 har nu otte point efter fem af forårets ti kampe. Holdet er stadig på den andenplads i kvalifikationsligaen, der giver adgang til at fortsætte i den bedste liga. B.93 har dog spillet flere kampe end de fire forfølgende hold. Næste kamp er på lørdag 11. maj 12.30 mod Vildbjerg på Østerbro Stadion.

Også B.93’s herrer tabte uden at score i anden divisions oprykningsspil. I en lige kamp blev det til 0-1 ude mod topholdet Skive. Herrerne spiller også i Jylland næste gang, dog noget tættere på når turen går til Kolding. B.93 er langt fra oprykning og kan heller ikke rykke ud af anden division. Foto: Tage Majland

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bådudlejning, virtual reality og overskudsmad: Her er de nominerede til Københavns erhvervspris

Planetarium lukker Cassiopeia