Foto: Holmens Kirkegård

Foråret synges ind på Holmens Kirkegård onsdag

KONCERT: Onsdag 8. maj, klokken 17.00-18.00 vender en forårstradition tilbage, når musikelskere for tredje gang kan deltage i ‘Forårskoncert i Holmens Kirkegårds Kapel’, Upsalagade 25, med efterfølgende forfriskning. Efter koncerten er der rundvisning ved Kirkegårdsleder Ole Vestbirk til udvalgte gravsteder, hvis vejret tillader det.

De medvirkende ved koncerten er Hanne Marie le Fevre, mezzosopran i Holmens Kantori, Eva Steinaa, Solo oboist i DR symfoniorkester og Morten Beck, organist i Holmens Kirke.

Programmaet vil bestå af musik af J.S.Bach, Purcell, Mendelsohn med flere, samt danske sange i arrangement.

Alle er velkomne til koncerten, hvor der er gratis adgang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Dyrene i Hakkebakkeskoven flytter ind i Tivoli

En eftermiddagscafé om hjerteoperationer