Fra lørdagens åbent hus i Roklubben Skjold. Foto: Roklubben Skjold

Roklub holder åben igen på tirsdag

Kano og kajak: Lørdag den 27. april var der åbent hus i Roklubben Skjold. Selvom vejret ikke viste sig fra den mest optimale side, var der rigtig mange der fandt vejen forbi for at prøve en tur i robådene.

Det var med stor begejstring, de besøgende prøvede at ro i rigtige robåde. Der var folk i alle aldre lige fra 14 år til 72 år, så alle kan deltage.

Med den succes det var, holde roklubben igen åbent hus tirsdag den 7. maj klokken 17-20, hvor alle er velkommen til komme og prøve en tur i robåd eller kajak alt efter temperament. Det er i Strandvænget 51, at Roklubben Skjold har hjemme. 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

App viser Vesterbros bedste mad

Gå på opdagelse: Nyt gådespil tager dig rundt i Københavns afkroge