Foto fra Ørestads Biblioteks program

Hollywood-stjerne: Svend-Ole Thorsen besøger Ørestad Bibliotek

ØRESTAD: Den danske skuespiller Sven-Ole Thorsen gæster Ørestad Bibliotek 9. maj klokken 18 til 22. Han vil fortælle røverhistorier fra et funklende liv i USA, om venskabet med Arnold Schwarzenegger og de film, han har været med i.

Aftenen begynder med filmvisning af Conan the Barbarian, hvor Sven-Ole Thorsen spillede en stor rolle. Efter filmvisningen interviewer Christian Monggaard den danske Hollywood-stjerne. Sven-Ole Thorsen har skrevet bogen ’Stærk Mand i Hollywood’, som der er mulighed for at købe og få signeret til arrangementet. Det koster 50 kroner at deltage.  nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Lokalproduceret frugt og grønt til nørrebroerne

‘Rør mig’ illustrerer, at ingen børn er forkerte