Som medlem af FællesGro får du økologiske afgrøder fra Stenbølgård i Kyndeløse. Foto fra Facebook

Få friske øko-afgrøder med FællesGro

Fællesgro: Holdet bag ØsterGRO tagfarm starter FællesGro på Østerbro, som forsyner københavnere med lokalproduceret, økologisk frugt og grøntsager og skaber fællesskab mellem byboere og landmænd.

Visionen med FællesGro er at gøre økologisk fødevareproduktion til et fælles anliggende for producenter på landet og aftagere i byen. Medlemmerne af FællesGro betaler forud for høstsæsonen for deres andel af høsten, landmanden producerer afgrøderne og FællesGro sørger for, at man kan afhente sin høst ugentligt på det økologiske madmekka Hahnemanns Køkken på den nyetablerede Sankt Kjelds Plads.

Det er den familiedrevne gård Stensbølgård i Kyndeløse, der kommer til at levere friske, økologiske afgrøder til de 80 medlemmer, der kan være med i år på Østerbro.

Som medlem får man med årlige gårdbesøg til Stensbølgårds marker samt ugentlige plantebeskrivelser indsigt i de processer, der ligger til grund for, at vi som forbrugere kan få frisk, lokal mad på tallerkenen. Man får desuden adgang til andre slags afgrøder end dem, man typisk kan finde i supermarkedet og ugentligt inspiration til, hvordan de tilberedes og nydes med Trine Hahnemanns gode hverdagsopskrifter.

Du kan blive klogere på konceptet og møde menneskene bag, når FællesGro afholder informationsaften tirsdag 7. maj klokken 17.30-19.30 på Hahnemanns Køkken. Tilmelding skal ske via Facebook.

Læs mere på www.fællesgro.dk. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Så er der byfest: Frederiksberg Dage for hele familien

Meyers Madhus skal stå for bagværket til patienter på Bispebjerg Hospital