6. og 9. maj kan du komme til parktræf i Grøndalsparken, hvor der vil være mulighed for at komme med input til udviklingsplanen for parken. Foto: Københavns Kommune.

Borgerinddragelse: Kommunen inviterer til parktræf i Grøndalsparken

Kunne du tænke dig at få indflydelse på, hvordan Grøndalsparken skal udvikle sig fremover? Så skal du komme forbi Grøndalsparken torsdag 9. maj, hvor Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune inviterer til parktræf.

Her kan du komme med forslag til, hvordan Grøndalsparken kan forbedres, og høre om kommunens planer for fremtidig beplantning og Vanløse Lokaludvalgs forslag til aktivitetsøer. De to parktræf bliver afholdt i forbindelse med, at Københavns Kommune skal udforme en ny udviklingsplan for parken.

Torsdag 9. maj mødes deltagerne klokken 16.30 syd for Flintholm Station – altså der hvor stationen slutter og parken begynder

Alle input fra de to parktræf drøftes med parkbrugerrådet for Grøndalsparken, som består af interesseorganisationer og lokale interessenter. Herefter laver Teknik- og Miljøforvaltningen en udviklingsplan i samarbejde med parkbrugerrådet.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

To i én: Nyt center kombinerer yoga og fødselsforberedelse

Frederiksberg Dage: Kom på guidede gåture med tema