Foto: Martin Sørensen.

Vinoble er Månedens Amagerbutik for april

TÅRNBY: Vinbutikken Vinoble Amager på Englandsvej 370 er kåret til MÅNEDENS AMAGERBUTIK APRIL. Bag kåringen står Amager Bladet og Danske Bank på baggrund af anbefalinger fra Amager Bladets læsere og Facebook-brugere. På billedet ses ejerne, Brian og Christina Hultmann, sammen med butikschefen Kim, da parret fik overrakt prisen af filialdirektør Dorthe Ankersen, Danske Bank, mediekonsulent Torben Vestergaard Andersen og chefredaktør Jan Jeppesen, Amager Bladet.

Læs hele historien i Amager Bladets udgave tirsdag 7. maj.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

400 års musikhistorie og 100 korstemmer

To i én: Nyt center kombinerer yoga og fødselsforberedelse