Forretningen i Blågårdsgade. PR-foto

Ti år med genbrug: Tonsvis af tøj og sko støtter nødlidende

FØDSELSDAG: Danish Muslim Aid fejrer lørdag, at det er 10 år siden, at nødhjælps-organisationens genbrugsbutik Perlen slog dørene op på Blågårdsgade 30. Den lille butik med det store hjerterum er drevet af en lille gruppe dedikerede frivillige under mottoet ’Genbrug er omsorg’ med fokus på bæredygtighed, velgørenhed & nødhjælp.

I løbet af de sidste 10 år har lokalmiljøet bidraget med mere end 50 tons tøj, sko, bøger og legetøj til DM-Aid’s genbrugsbutik Perlen som sammen med lokalmiljøet har støttet nødlidende mennesker i 10 forskellige lande med alt fra blinde børns øjenoperationer, brønde, gaver til sindslidende og sommerlejr for handicappede børn.

Perlen fejrer sin 10-årsdag med stort 10 kroners udsalg, cup cake dekoration for børn, konkurrencer og taler, og kl. 15 serveres der gratis lagkage. Det hele finder sted lørdag 4. maj kl. 14-18 på Blågårdsgade 30. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

DEBAT: Kære politikere: Tak for gaven, men…

Gratis is: Rajissimo åbner i Kronen