I det nye kultursted kan du blandt andet se udstillingen ¿Oblique Strategies¿, der bliver fremvist under ¿Art Week¿. Foto: PR-foto.

Elsker 😍

Nyt kultursted i Nordhavn har set dagens lys

UDSTILLINGER: Et nyt kunstnerdrevet udstillingssted, der går under navnet ’co_temporary’, har set dagens lys på Aarhusgade i Nordhavn. ’co_temporary’ udstiller nutidig, internationalt billedkunst, bæredygtigt design og kunsthåndværk, som er omgivet af kreative fællesskaber og forskellige værksteder, fremgår det af pressemeddelelsen. Stedet søger desuden at undersøge krydsfeltet mellem discipliner inden for kunst og design.

Under ’Art Week’, som løber af stablen fra 23. maj til 26. maj, bliver stedet for alvor indviet, og her kan du således opleve tre udstillinger –’Oblique Strategies’, ’NOVI’ og ’Over One Hundred Worthwhile Dilemmas’. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Krammeterapeut frifundet

Se din nabo med en kugle for panden