Valgmøde ved sidste folketingsvalg i 2015. Arkivfoto: Michael Paldan

Fuld plade til vælgermøde i Tårnby

TÅRNBY: Folketingsvalget nærmer sig, og tirsdag 7. maj klokken 17.00-19.30 kan borgere i Tårnby Kommune møde og stille spørgsmål til lokale kandidater, når der er vælgermøde i Foreningscentret, Amager Landevej 71.

På dagsorden er blandt andet sundhed, uddannelse, indvandring og hvad tilhørerne ellers har interesse i at høre politikernes holdninger til.

Der er omtrent fuld plade i politikerpanelet, hvor vælgerne møder Peter Hummelgaard (S), Jens Rohde (R), Marie Høgh (K), Tom Andkjær (NB), Manja Sørensen (Partiet Klaus Riskær Pedersen), Halime Oguz (F), Martin Ancher (I), Peter Skaarup (DF), Martin Geertsen (V), Rosa Lund (EL) og Kashif Ahmed (Alt.).

Journalist og foredragsholder Jeppe Søe er moderator på mødet. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ja, hvorfor dog ikke? Yoga og fredagsbar

Ny udstilling på Galleri Art for Future