Foto: Arkiv

Årets fægteklub er fra Valby

Vigerslev Allé: Københavns Fægteklub, der holder til på Vigerslev Allé Skole, er netop blevet kåret som ’Årets Fægteklub i Danmark 2019’ af Dansk Fægte-Forbund. Udover æren følger med titlen et bidrag til klubben. Grunden til, at Københavns Fægteklub har fået titlen, er, fordi klubben har en konstant medlemsfremgang. Derudover har klubben fået integreret børn af anden etnisk herkomst og børn med særlige behov og handikap. Københavns Fægteklub har også et godt samarbejde med skolerne i området. Hvis man vil møde klubbens fægtere, kan det lade sig gøre i Spinderiet ved Valby Kulturdage sidst på sommeren. Klubben har stadig plads til flere medlemmer. Mere information kan findes på www.fencingacademy.com og på Facebook.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Omar Marzouk vil brænde en veganerpølse i protest mod Rasmus Paludan

Fokus på ensomhed med kaffe og kage