Ungerne elsker dagplejedag, så kig forbi og sig hej. Arkivfoto: Dan Møller

Dagplejedag på Nyelandsvej, og du er velkommen

FOR BØRN: Det er ingen hemmelighed, at man bliver i godt humør af, at se de mange glade børn hygge sig, når det er Dagplejedag.

Sidste år skinnede solen fra en skyfri himmel, så der var mulighed for at hygge sig ude på legepladsen, men der har også været år, hvor regnen har stået ned, men det har aldrig gjort, at dagen er blevet aflyst.

Nu er det snart Dagplejedag igen, nemlig onsdag 8. maj kl. 14.30-16.00 i dagplejernes legestue på Nyelandsvej 68-72. Der er åbent hus, så alle er velkomne til at kigge forbi for at hilse på, også nysgerrige sjæle som gerne vil vide, hvad dagplejerne laver og måske få en snak med dem.

Eftermiddagen starter kl. 14.30 med kage, kaffe, frugt og hygge både ude og inde.

Kl. 15.15 er der rytmik for børn og voksne ledet af Jane. Når klokken nærmer sig 16.00 siges der tak for besøget. 

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Kolonihavehus og blank som en værktøjskasse

Fire fejringer af befrielsen: Alsang og fakkeloptog