Masterchef-finalisten Stephanie Vedel har boet hele sit liv på Frederiksberg. Foto: Finn Edvard

Like 👍

Frederiksberg-pige i Masterchef-finale

TV: 30-årige Stephanie Vedel fra Godthåbsvej er med, når Masterchef-finaleugen løber over skærmen i uge 19, 6.-9. maj.

Blandt venner og bekendte betragtes Stephanie Vedel allerede som noget nær et kulinarisk geni. Alle jule- og familiefrokoster hænger på hende – og det med god grund.

Således roste dommerne i Masterchef smagsnuancerne i hendes lækre komposition af tomater bestående af vakuumsyltede tomater, tomatchips, tørrede tomat, skum af tomatparmesan, løgkompot, gedeost, hestebønner og basilikum.

Stephanie begyndte at interessere sig for madlavning i en meget ung alder: Hun spurgte således hver eneste dag, hvad hendes veninder skulle have at spise, og hvis det lød mere lækkert end menuen derhjemme, ja, så dukkede Stephanie op ved spisetid …

Hun meldte sig til Masterchef »en dag jeg sad og kedede mig i sofaen. Men da de allerede dagen efter ringede og bad mig komme til audition, fik jeg kolde fødder og sagde nej tak,« fortæller Stephanie Vedel.

TV3 blev dog ved at opfordre, og til sidst cyklede Stephanie ud i studiet på Amager – overbevist om, at hendes deltagelse ville blive en kort fornøjelse. Sådan skulle det ikke blive, og i den kommende uge kan alle følge med i, hvordan det går Stephanie i den spændende finale.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Mal på Mors dag og få maden betalt

Mylius Thomsen gør comeback på rådhuset