Morten Hee Andesen er nomineret i kategorien årets mandlige hovedrolle for sin rolle i Færdig med Eddy på Betty Nansen Teatret. Foto: Catrine Zorn

Betty Nansen nomineret i fem kategorier

 Betty Nansen Teatret er nomineret i fem kategorier til Årets Reumert, der bliver uddelt 2. juni. Se, hvad dit lokale teatret kan blive hædret for.

Årets mandlige hovedrolle, Årets instruktør og Årets Musical/Musikteater, Årets Skuespil og Årets performance.

Betty Nansen Teatret er nomineret i hele fem kategorier til Årets Reumert-pris, der bliver uddelt 2. juni på Nørrebro Teater.

Morten Hee Andersen, der spillede præstesøn i tv-serien Herrens Veje er nomineret i kategorien Årets mandlige hovedrolle for sin rolle i Færdig med Eddy.

Minna Johannesson er nopmineret som årets instruktør for forestillingen Kat på et varmt bliktag.

Og netop forestillingen Kat på et varmt bliktag er nomineret som årets skuespil.

I kategorien Årets Musical/musikteater er forestillingen I et forhold, der spillede på Betty Nansen Teatret nomineret.

I kategorien årets performance er Mod alle odd nomineret – det er et samarbejde mellem Betty Nansen Teatret og Fix og Foxy.

 

Årets Reumert uddeles den 2. juni 2019 kl. 19.00 på Nørrebro Teater med skuespiller og manuskriptforfatter Ditte Hansen som vært. Prisuddelingen er i år noget ganske særligt, da den gennemføres af frivillige kræfter fra branchen, som er gået sammen om at gøre aftenen til en realitet trods manglende sponsorer.

Årets Reumert blev indstiftet i 1998 og uddelt fra 1998-2018 af Bikubenfonden. I år er den realiseret af frivillige kræfter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Er du klar til byfesten?

Der tænkes globalt i aftensalon