Foto: IRIS

Babymesse i Øksnehallen

MESSE: Lørdag 4. og søndag 5. maj, begge dage klokken 10.00-16.00, indtager Baby- & Småbørnsmessen igen Øksnehallen, Halmtorvet 11. Der er denne dag sørget for rigeligt med plads til både stolte struttende maver og meget brede barnevogne.

Baby- & Småbørnsmessen afholdes for 16. år i træk. Den er designet til familier med børn i 0-6-årsalderen samt gravide, men også til alle dem, der bare føler, at de er en del af småbørnsfamiliernes liv. Det gælder, hvad enten man er bedsteforældre, tanter og onkler, gudforældre, søskende eller måske har æren af at være bedstevennen/-veninden, der er inviteret til at deltage i det hele. Og der er ikke det eller de oplevelser, der omfatter babyer og småbørn, som ikke kan findes under ét og samme tag denne dag.

Arrangøren er meget begejstret for også at kunne byde messens mange og alsidige udstillere velkommen i Øksnehallen. Ikke alene bugner messen med inspiration til småbørnenes pleje, sundhed, økologisk mad og udstyr både inden for beklædning, barnevogne og cykler med mere. Også indretning af barneværelset med de helt rigtige møbler og det mest eventyrlige legetøj kan opleves. Næsten alt kan smages eller testes.

Råd og vejledning om børn, sundhed, sygdom, graviditet, økologiske fødevarer og meget andet kan man få besvaret på messen, hvor det også er muligt at få en snak om sikkerhed både hvad angår barnevogn, klapstol, autostol og fødevarer.

Ud over de mange områder med indkøb og showrooms er der naturligvis også sørget for rolige nicher med ammestue og puslemiljø med mikroovn, så flasken kan få den rette temperatur. Entreen til messen koster 80 kroner for voksne, børn under 12 år er gratis.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fællessang og gudstjeneste

Sabina giver møblerne en ansigtsløftning