Urbanfestivalen i 2018. Foto fra Urbanplanens Facebookside.

Like 👍

Så er der Urbanfestival igen

URBANPLANEN: Der er noget for alle aldersgrupper, når der igen er Urbanfestival lørdag 4. maj klokken 11.00-17.00 ved Bondegården i Remiseparken.

Hele dagen er der loppeboder, ballonklovnen Shonmpy laver ballondyr for en tyver, der er hoppeborg, ansigtsmaling og andre sjove aktiviteter

Klokken 11.00 spiller liveorkestret Majs Band med et repertoire af musik af fx Four Jacks, The Beatles, Kim Larsen, Lucas Graham, Alphabeat med flere.

13.00 holder Steffen Morild, formand for Boligforeningen 3B en tale.

13.30 kommer to stjerner på børnenes tv-himmel, nemlig Gurli og Gustav Gris med sang, musik, sjove konkurrencer – og så kan man tage selfies med stjernerne bagefter.

14.30 er der danseshow med Børneforeningen Kidz & Girlz United, som i år præsenterer hele to danseshows på scenen – der bydes på både ballet, house og hiphop og street dance.

15.30 optræder musiker Moussa Diallo med sit magiske musikeventyr og digter videre på sin barndoms underfundige fortællinger.

Prøv en politibil

Hele dagen kan man hos Amager Nærpoliti prøve en vaskeægte politibil, deltage i en bordfodboldturnering og teste sin viden om politiets arbejde i en konkurrence med præmier.

Og så kan man få en snak med projektledere fra Københavns Kommune og Boligforeningen 3B om de store bygge- og renoveringsprojekter, der kommer til at forny området i de kommende år.​

I madboderne kan der købes godter fra det tyrkiske køkken som köfte, hummus og hjemmelavet pitabrød, eller fra det indiske/pakistanske køkken. Er man mere til flæskestegssandwich, kan man også finde sådan en.

Boligforeningen 3B holder klokken 16.00 skraldekonkurrence for børn i alderen 6-16.

Og så kan man på festivalen møde en række lokale foreninger, politiske partier og andre aktører.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Disse politikere taler på Amager 1. maj

Sydhavnen samles: Nu er det atter tid til markedsdag