Vindturbiner gør det muligt at flyve i iSkys vindtunnel. PR-foto

iFly Skydiving kommer til Danmark: Flyv en tur i vindtunnel i Field’s

SKYDIVING. iFly åbner deres første indendørs skydiving i Danmark senere i år i Field’s. Her kan man, hvis man tør, få en flyvetur uden faldskærm i en vindtunnel.

ØRESTAD: Har du lyst til at prøve at flyve i luften uden faldskærm? Så åbner iFly Skydiving sidst på året deres første indendørs skydiving på dansk grund, nemlig i indkøbscentret Field’s fortæller Field’s i en pressemeddelelse.

Ved hjælp af enorme vindturbiner er det muligt at skabe den ekstremt kraftige vind, som komprimeres og sendes op gennem en lodret vindtunnel.

Der er tale om vind i orkanstyrke, som gør det muligt for gæsterne at opleve det vægtløse adrenalinsus uden at skulle springe ud fra et fly. (Artiklen fortsætter under billedet)

PR-foto

»Den vindtunnel, vi laver i Field’s, bliver en smuk otte meter høj glassøjle, hvor man virkelig får den åbne fornemmelse af at svæve i luften. Jeg glæder mig meget til at præsentere gæsterne i Field’s for en helt ny sport, som man kan dyrke i alle aldre, og som helt sikkert vil give lyst til flere adrenalinsus,« siger Manu Ars, der er direktør for iFly i Europa.

Ifølge Manu Ars vil alle gæster i alderen 3 til 103, under kyndig vejledning af erfarne instruktører, kunne komme til at prøve kræfter med den højtflyvende attraktion i Field’s.

Bag iFLY står firmaet SkyVenture, som siden 1998 har været med til at udvikle og etablere teknologien. iFly har mere end 75 vindtunneller på verdensplan.

iFLY er i fuld gang med at bygge vindtunnelen og forventer at åbne i slutningen af 2019. Rekruttering af personale starter i maj og forventes at være afsluttet i september.

 

 

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Klar sejr til B.93-kvinderne i Farum

Spartanske boksere gennem 120 år