Ricco Sørensen åbnede sin første kaffebar i 2001 i Istedgade. Sidste år åbnede han sin 13. kaffebar på Godthåbsvej, og der er netop åbnet ud til den lille gårdhave, hvor man kan drikke sin kaffe i solen. Arkivfoto: Dan Møller

Her kan du gemme dig, når du pjækker fra arbejde

Det kan være fristende at pjække fra arbejde i disse solskinsuger, og her på redaktionen skal vi da opfordre til, at man passer sit arbejde. Men skulle man være fristet af at gå tidligt, eller slet og ret helt blive væk fra arbejde, har vi fundet et sted, hvor man kan gemme sig for chefen og andre, der ikke må opdage, at man nyder livet lidt.

Det er i  den lille gårdhave ved Riccos Kaffebar på Godthåbsvej/Vendsysselsvej . Her er der netop åbnet for udeservering, og man kan nyde sin kaffe på lange bænke og lidt vakkelvorne borde. Men her er læ og masser og sol og en skøn lyd af Godthåbsvej. Og man må gerne ryge, men husk at samle dine skodder op.

Da kaffekongen Ricco Sørensen i efteråret åbnede sin 13. kaffebar på Godthåbsvej i den gamle grønthandler, ramte han plet og dækkede et massivt behov for en hverdagskaffe. Både i weekender og på hverdage kommer her skolebørn, kærestepar, gamle ægtepar og folk, der stikker af fra hverdagen for at drikke kaffe, spise en øko-bolle eller drikke en sodavand.

Og nu kan man altså også sidde udenfor.

Ricco er åbent hver dag fra 8 til 18.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bliv Nørrebro-ekspert for en dag

Koncert med alt fra klassikere til Disney