Ked 😭 Like 👍

Udvalg godkender at Mændenes Hjem overtager H17

SOCIALT: Kommunen valgte tidligere på året at Mændenes Hjem, der i forvejen driver fixerummet Skyen på Istedgade, skulle overtage kommunens store stofindtagelsesrum på Halmtorvet, H17.
Onsdag aften godkendte Socialudvalget at Mændenes Hjem per 1. juni 2019 overtager medarbejderne fra H17. Samtidig Godkendte udvalget, at der skal laves et tillæg til den driftsaftale, som kommunen allerede har med Mændenes Hjem, som blandt andet omfatter driften af herbergspladser på Vesterbro.
Dermed er overtagelses et skridt nærmere, men godkendelsen i Socialudvalget i onsdags skal stadig også godkendes i Økonomiudvalget og til sidst i Borgerrepræsentationen. Mændendes Hjem begynder i første halvdel af 2020 desuden en omfattende renovering, hvor der blandt andet tilbygges 700 kvadratmeter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Groovy days i Ungdomshuset

Hvem er bedst til at finde vej ?