Ruben og Bobby fejrer i dag fredag ti års jubilæum. Festlighederne begynder klokken 11 og fortsætter hele dagen i morgen. Arkivfoto: Anders Bentzon

Fest i gaden: Ruben og Bobby fejrer jubilæum med tyggegummi-rom og masser af retrolir

JUBILÆUM: Hvis du har været forbi frisør og retrolegetøjsforretningen Ruben og Bobby på Bjelkes Allé 7A, kan du næsten regne ud, at deres markering af deres ti års jubilæum i dag lørdag 27. april ikke bliver helt almindelig.

Jubilæumsfesten går løs i dag klokken 11 og varer hele søndag med. Foruden en masse lækker live musik fra en række forskellige dj’s, vil der rig mulighed for at forbedre sine evner ved pinball-maskinerne i forretningen på Bjelkes Allé.

Og så har vi slet ikke nævnt skodbio med rip off Disney/Dingo Pictures, en limited Edition ‘Bobby’- legetøjsfigur af Malte Eskestad og muligheden for at smage en special limited edition Ruben og Bobby-tyggegummi-rom, som Den Sidste Dråbe i Jægersborggade står bag.

Se det fulde program for festlighederne her.

Eventet er en del af 48 Timer Festival.

 

LÆS OGSÅ: Skævheden blomstrer hos Bobby på Bjelkes Allé

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Outsiderkunst fra nær og fjern

Stine havde pin up-konkurrencens bedste hår i Las Vegas