Miss Shell Bell, yderst til højre i den knaldrøde kjole, blev Miss Viva Las Vegas Pin Up 2019. Stine Nyboe-Bek, alias Miss Confetti, nummer to fra venstre i den gule kjole med sorte prikker, vandt prisen for bedste hår. Foto: Audrey Deluxe

Wow 🤩

Stine havde pin up-konkurrencens bedste hår i Las Vegas

PIN UP-STYLE. Stine Nyboe-Bek fra Sundby fik prisen for bedste hår i Miss Viva Las Vegas Pin Up Contest. »Og det var den helt rigtige, der vandt hovedpræmien – jeg har sceneskræk og var bare glad for, at jeg ikke snublede,« fortæller Stine.

SUNDBY: I tirsdags vendte Stine Nyboe-Bek hjem fra Las Vegas, hvor hun havde deltaget i Miss Viva Las Vegas Pin Up Contest.

Og den 38-årige makeup-artist løb i konkurrencen med prisen for bedste hår.

»Jeg havde fået sat håret af en af de allerbedste, og hun sagde, da hun havde sat det: Du vinder ’Bedste Hår’, og det gjorde jeg,« fortæller hun.

Stine er den første dansker, som har nået finalen i Miss Viva Las Vegas Pin Up Contest, der foregår i Las Vegas hvert år.

Konkurrencen fik den helt rigtige vinder, synes Stine.

Der var godt blus på solen, da Stine skulle på scenen, så der måtte en lille parasol til. Privatfoto

»Ja, det var helt okay. I beskrivelsen af konkurrencen står der, at vinderen er den, der er bedst til at ’shine through a crowd’, altså stråle og skille sig ud i en mængde. Og det gjorde hun meget bedre end jeg. Jeg har sceneskræk, så jeg prøvede bare at tage mig sammen og fokusere på ikke at snuble eller begynde at græde. Og det lykkedes, så jeg skulle først og fremmest bare have en god oplevelse, og det fik jeg,« siger Stine.

Hun talte med vinderen ’Miss Shell Bell’, som hun kalder sig.

»Der er mange af de andre amerikanske piger, som var meget større på Instagram og det var tydeligt, at de gik efter at få taget billeder sammen med en masse store navne. Men hende her kom over til mig, og vi havde en rigtig god snak. Hun var så sød og oprigtig, helt nede på jorden og meget ægte. Man kommer ud på scenen og skal bare svare på et enkelt spørgsmål, men hun var megasej og sagde ud til publikum: »Hey, how’s everybody doing. I’m from Vegas too.« Hun shinede virkelig. For mig var det bare en sejr, at jeg ikke snublede,« griner Stine.

Smukkere i 50’er-kjoler

Stine har været en del af pin up og rockabilly-miljøet i nogle år, og det giver hende en særlig glæde at tage en 50’er-kjole og knaldrød læbestift på og gøre håret rigtig flot.

»Jeg synes, at kvinder er smukke i de kjoler her, uanset om de er størrelse small eller extralarge. Og når jeg tager sådan en kjole på, så har jeg det godt,« fortalte hun os i februar, lige efter hun var gået videre til konkurrencens finale.

Stine bor i Sundby med sin mand, sin datter på fem år og sin søn på tre år.

LÆS OGSÅ: Stine fra Sundby er i finalen i pin up-konkurrence i Las Vegas

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Fest i gaden: Ruben og Bobby fejrer jubilæum med tyggegummi-rom og masser af retrolir

Beboere kæmper for piletræet: Det er vores åndehul i hverdagen