Ruben og Bobby fejrer i dag fredag ti års jubilæum. Festlighederne begynder klokken 11 og fortsætter hele dagen i morgen. Arkivfoto: Anders Bentzon

Fest i gaden: Ruben og Bobby fejrer jubilæum med tyggegummi-rom og masser af retrolir

JUBILÆUM: Hvis du har været forbi frisør og retrolegetøjsforretningen Ruben og Bobby på Bjelkes Allé 7A, kan du næsten regne ud, at deres markering af deres ti års jubilæum i dag lørdag 27. april ikke bliver helt almindelig.

Jubilæumsfesten går løs i dag klokken 11 og varer hele søndag med. Foruden en masse lækker live musik fra en række forskellige dj’s, vil der rig mulighed for at forbedre sine evner ved pinball-maskinerne i forretningen på Bjelkes Allé.

Og så har vi slet ikke nævnt skodbio med rip off Disney/Dingo Pictures, en limited Edition ‘Bobby’- legetøjsfigur af Malte Eskestad og muligheden for at smage en special limited edition Ruben og Bobby-tyggegummi-rom, som Den Sidste Dråbe i Jægersborggade står bag.

Se det fulde program for festlighederne her.

Eventet er en del af 48 Timer Festival.

 

LÆS OGSÅ: Skævheden blomstrer hos Bobby på Bjelkes Allé

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Outsiderkunst fra nær og fjern

Stine havde pin up-konkurrencens bedste hår i Las Vegas