Chefredaktør fra ugebladet Hjemmet, Marianne Gram, overrakte diplomet som Danmarks Sødeste Kassedame til Flemming Rosleff fra Irma i Grøndal. Foto: Martin Sørensen

Flemming tager prisen som Danmarks sødeste kassedame: ‘Det er kedeligt at spille golf’

Fredag 26. april blev kassedamen i Irma på Godthåbsvej, Flemming Rosleff, kåret til Danmarks sødeste kassedamen i ugebladet Hjemmets konkurrence. Han er 74 år og bliver ved så længe kunderne er glade.

Egentlig skulle han slet ikke have været på arbejde, men butikschef Bo Schwartzmann overtalte ham til at være klar ved kassen klokken 9, fredag 26. april.

Men i stedet for at scanne varer ind, blev 74-årige Flemming Rosleff, kassedame i Irma overrasket af ugebladet Hjemmet, der fortalte, at han havde vundet prisen som Danmarks sødeste kassedame.

»Det er jeg meget stolt af, og jeg vil gerne sige tak til Hjemmet og til alle kunder for at have stemt på mig. Det betyder meget for mig, og jeg er helt overvældet over al den opmærksomhed, der har været,« sagde Flemming Rosleff med henvisning til Vanløse Bladets og andre mediers omtale af nomineringen samt ikke mindst historien om, hvordan den tidligere hospitalsdirektør endte som kassedame i Irma.

»Jeg er slet ikke færdig med at arbejde. Forskning viser, at det kan være både godt og sundt at arbejde også langt ud over pensionsalderen, og så længe der er tilfredshed på begge sider, så bliver jeg ved med at arbejde her,« sagde Flemming Rosleff, mens han blev overdænget med diplom og gaver fra Hjemmet og fra Irmas topledelse.

Stolt distrikschef

Distrikschef Thomas Hammer var også en glad mand:»Vi er meget stolte af dig, og du fortjener helt sikkert prisen, og vi håber, at vi kan have dig i mange år endnu,« sagde Thomas Hammer. Også butikschef i Irma, Bo Schwartzmann var stolt over, at have Danmarks bedste kassedame som medarbejder.

»Flemming er meget selvstændig, og alle kender ham. Folk siger, vi skal hen til Flemming. Han er også god med vin, og der kan jeg slet ikke være med. Det er han og jeg, der udvælger vine og sætter priser på, men det er Flemming, der ved mest om vin,« sagde Bo Schwartzmann.

Gode ben

Flemming Rosleff selv var rørt over det store opbud med taler, champagne og lagkage og han sagde, at han var glad for, at han havde et interessant arbejde.

Han har tidligere udtalt, at han ikke kunne forestille sig at gå på pension, for det er noget opreklameret. Han træner selv i et lokalt fitness-center og har også sit eget coach-firma. Men sædvanlige pensionist-hobbyer som golf gider han ikke:

»Det er kedeligt at spille golf. Det gider jeg ikke. Så jeg er glad for, at jeg kan arbejde her, og jeg står op alle de otte timer, jeg er på arbejde, for det er usundt at sidde ned. Jeg har gode ben,« grinede den tidligere læge og hospitalsdirektør.

Med prisen som årets kassedame følger 10.000 kroner og et hav af præmier og gaver.

Næste fredag, 3. maj er der fest for kunderne. Det er fra 14-15, hvor der er lagkage og fra 15-18 er der vinsmagning, som Flemming Rosleff står for.

Det er første gang en kassedame på Sjællland får prisen og første gang den går til en mand.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Nørrebros motionsaftenskole fylder 25 år

Gourmet på Fisketorvet: Michelin-kokke åbner nyt spisehus