Fisketorvet har netop åbnet et nyt madhus ved navn MattssonNielsen. Foto: PR-foto.

Gourmet på Fisketorvet: Michelin-kokke åbner nyt spisehus

MAD: I dag åbner et nyt madhus på Fisketorvet, der går under navnet MattssonNielsen, og som skal være med til at sætte bæredygtighed og convenience på menukortet. Det skriver Fisketorvet i en pressemeddelelse.

Ifølge Helle Garcia Korndal, som er ansvarlig chef for Fisketorvet, skal åbningen af MattssonNielsen blandt andet ses som et led i centrets ambition om at fremme kvaliteten på madområdet.

»Hos Fisketorvet har vi en ambition om at skubbe til standarden for spisestederne i vores shopping center, og derfor har vi de sidste år løbende budt velkommen til restauranter af høj kvalitet, der tilgodeser vores gæsters efterspørgsel efter mad, der kan nydes på farten. Og MattssonNielsen er med deres gourmetmad en oplagt tilføjelse hertil, og vi er glade og stolte over, at de placerer deres første spisehus på Fisketorvet«, siger hun.

Fastfood på et nyt niveau

Bag det nye koncept står de to tidligere Michelin-kokke fra Søllerød Kro Kenneth Nielsen og Tue Mattsson, der med åbningen har ambitioner om at løfte fastfood til et helt nyt niveau.

»Bæredygtighed, smag og økologi er nøgleordene, men det skal også være nemt at tilgå for vores gæster. Vi oplever, at forbrugerne i en travl hverdag efterspørger convenience, men vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vores mad er lavet af rigtige kokke med en fortid på stjernerestauranter, så kvaliteten er i top«, forklarer Niels Rønnebech, der er partner i MattssonNielsen.

Restaurantens koncept bygger på en metode kaldet henkogning, hvor maden opvarmes og laves færdigt i et sterilt glas, som efterfølgende forsegles og afkøles. På den måde opstår der et vakuum inde i glasset, som forhindrer nye bakterier i at opstå, hvilket betyder, at maden bevarer den samme smag, friskhed og holdbarhed.

»Henkogningsmetoden gør til dels, at vi mindsker madspild grundet den lange holdbarhed, og dels er emballagen bæredygtig, fordi glassene kan bruges igen og igen. Derudover sikrer metoden en enestående smag og kvalitet«, fortæller Niels Rønnebech.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Flemming tager prisen som Danmarks sødeste kassedame: ‘Det er kedeligt at spille golf’

En lige højre gennem 120 år