Trioen elsker fransk musik fra år 1900, og deres forkærlighed for dette smitter af på publikum. Foto: PR

Sommerkoncert med musik og dans

skøn musik: Trio Satie er en anderledes trio, som består af sopran, Isabel Piganiol, Lars Malther på kontrabas og Ulla Habermann på klaver. De tre musikere dyrker fransk musik fra år 1900, og deres passion for dette ønsker de at videregive til publikum.

Til koncerten søndag 5. maj har de inviteret musikervenner til at komme og optræde sammen med dem. De gæstende musikere er Tanja Birkelund på violin, Mimi Birkelund og Elisabeth Westenholz på klaver, Søren Birkelund på klarinet, dansere fra Christianshavns Balletskole og fortæller David Dencik.

Koncerten finder sted kl. 15-16 i Metronomen på Godhåbsvej 33. Billetter kan købes på www.billetto.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Streetkulturen indtager Enghavevej

Mænd spiste sammen mod ensomhed