Overborgmester Frank Jensen (S) var onsdag på besøg hos Clean House på Nørrebro. Foto: Københavns Kommune

Lukningstruet: Clean House er reddet

UD PÅ DEN ANDEN SIDE: Værestedet Clean House er et af de projekter, der fik midler i forbindelse med overførselssagen i marts. Stedet stod ellers til at lukke, hvis ikke man fandt en løsning, men nu er der sikret penge til, at Clean House kan fortsætte i 2019 til glæde for de brugere, der hver dag besøger stedet og gennem fællesskabet i Clean House kan få støtte til at holde fast i deres nye tilværelse og forblive stoffri eller ude af kriminalitet.

På baggrund af den glædelige nyhed var overborgmester Frank Jensen (S) onsdag på besøg i de nye lokaler i Hjort Lorenzens Gade 11 på Nørrebro, hvor han fik en rundvisning af Brian Lentz fra SydhavnsCompagniet, som nu er leder af stedet.

Overborgmesteren talte også med flere af brugerne, som påpegede, at Clean House har en kæmpe betydning i forhold til at komme ud af misbruget eller kriminaliteten og forblive på det rette spor. Et sted hvor folk forstår, hvad det er, man går igennem.

»Jeg er glad for, at Clean House nu kan fortsætte det gode arbejde og hjælpe de stærke mennesker, der har formået at vende rusmidlerne eller kriminaliteten ryggen, med at forblive på rette kurs. I København skal alle have mulighed for et godt liv,« siger Frank Jensen og tilføjer, at han vil arbejde for, at Clean House også får midler ved de næste budgetforhandlinger, så de som minimum kan fortsætte endnu et år – og gerne mere.

»Clean House er et sted, som ligger mange menneskers hjerte nær – inklusiv mit eget,« lyder det fra overborgmesteren.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

200 år gammelt træ er reddet

Tysk vinsmagning hos Meny