22-årige Marie Hunæus Reuther, som er under uddannelse på Scenekunstskolen, vil stå på scenen, når ¿Klædt af¿ spiller på Aveny-T. Foto: Kristian Gade

Digitale overgreb på Aveny-T

TEATER: Aveny-T giver ordet til unge kvindelige scenekunstnere, når teatret på Frederiksberg Allé til efteråret har premiere på en forestilling, der stiller sig ud fra mængden.

Under titlen ’Klædt af’ har Aveny-T bedt pigerne undersøge digitale overgreb, krænkelser og grænser på nettet, som unge kvinder stadigvæk udsættes for. Ambitionen er at skabe en vigtig, debatskabende, ren og nøgen teaterforestilling.

En primæs for forestillingen er, at den skabes af unge kvinder, der er helt tæt på dér, hvor de unge er og tæt på den virkelighed, de beskriver.

’Klædt af’ skrives af Sonja Ferdinand, der bliver uddannet fra Dramatikerskolen her til sommer og hermed debuterer med forestillingen. Forestillingen iscenesættes af Amanda Linnea Ginman, der senest stod bag ’Damphjerte’, ligeledes på Aveny-T.

På scenen står 22-årige Marie Hunæus Reuther, som er under uddannelse på Scenekunstskolen i København.

Som en del af arbejdet med forestillingen vil Sonja Ferdinand og Amanda Linnea Ginman interviewe unge om deres forhold til sex og grænser på nettet.

’Klædt af’ har premiere på Aveny-T, Frederiksberg Allé 102 fredag 22. november.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Kløvermarkens Tennisklub har landets bedste medlemsboom

Afløser sygemeldt Ninna Hedeager Olsen: Her er midlertidig borgmester