Indehaveren af Leonora Blomster, Anita Streit Kegel, håber, at læsere vil henvende sig, hvis de har hørt eller set noget natten til onsdag efter påske. Foto: Julie Stougaard

Sur 😠 Ked 😭

Efter indbrud: Blomsterhandler beder læserne om hjælp

INDBRUD. Onsdag morgen mødte ejeren af Leonora Blomster ind til en indbrudsramt forretning. Nu håber hun, at læserne måske kan hjælpe med at finde frem til gerningsmanden.

KRIMINALITET: Det var et trist syn, der mødte Anita Streit Kegel, indehaver af Leonora Blomster på Jagtvej 119-121, da hun mødte på arbejde onsdag morgen lidt før klokken otte.

Glasset i døren ind til forretningen var smadret, inde i forretningen var kasseapparatet kastet på gulvet, og i baglokalet var alt endevendt, og de 1000 kroner i byttepenge var væk.

»Da jeg først havde fået åbnet døren – det var svært, fordi der lå en masse glas på gulvet foran den – var det da med bankende hjerte, at jeg trådte ind i forretningen og kiggede om i baglokalet. For jeg kunne jo ikke vide, om tyven stadig var i forretningen,« siger Anita Streit Kegel, som straks ringede til politiet og efter noget tid fik besked om, at hun godt måtte åbne forretningen.

En meget lille person

Hun har haft Leonora Blomster i 25 år til september, og i starten var forretningen meget plaget af indbrud. Derfor er der også monteret tremmer for ruden i baglokalet, fortæller Anita Streit Kegel, som konkluderer, at tyven er kommet ind og ud af det samme lille hul i døren til forretningen. Et hul så lille, at hun overvejer, om det kan være et barn, der har begået tyveriet.

Tyven er kommet ind gennem dette hul i døren til forretningen. Anita Streit Kegel håber nu, at nogle vil henvende sig, hvis de har hørt eller set noget natten til onsdag. Privatfoto

»Jeg har, i forbindelse med et indbrud i forretningen for nogle år siden, fået at vide af politiet, at der er nogle, der sender børn ind at begå indbrud, mens de selv venter udenfor, fordi børn ikke kan straffes. Og jeg tænker, at et voksent menneske da ikke kan komme igennem sådan et lille hul,« siger Anita Streit Kegel og fremviser et billede af den knuste dør på sin telefon.

Hjælp fra læserne

Hun har ved et tidligere indbrud i forretningen fået tips af læserne af lokalavisen, som hjalp til at finde frem til gerningsmanden, og hun håber nu, at læsere af Nørrebro/Nordvest Bladet vil reagere, hvis de har hørt eller set noget ved forretningen natten til onsdag.

»Jeg har talt med mine naboer, og en af dem var ude at lufte sin hund 00.15, og da var ruden i døren ikke knust. Så det må være sket mellem det tidspunkt og klokken 07.45, da jeg mødte ind,« siger hun.

Har du et tip i forbindelse med indbruddet, kan du kontakte Nørrebro/Nordvest Bladet på js@minby.dk .

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Europaparlamentsvalget: Der er nu åbent for brevstemmer frem til 23. maj

Borgmester opfordrer til at blive væk fra Paludan-demo i dag